You Are Here: Home » Werving & Selectie

Werving & Selectie

 

Werving & Selectie

Salesmagazine is onderdeel van SalesCapital, het grootste sales & recruitment netwerk in Nederland!

Waar de meeste werving en selectie bureaus putten uit dezelfde bron van vacaturebanken die u zelf gebruikt zijn wij in staat om complementair te werken door ons eigen netwerk.

Zelf werven of uitbesteden? Zowel qua werving & selectie als arbeidsmarktcommunicatie en advertentie campagnes zijn wij een ideaal platform. Zo kunt u zelf uw Recruitment activiteiten middels ons platform uitvoeren of onze Werving & Selectie inschakelen om het gehele Recruitment proces uit handen te nemen.

De beste Sales zit al in een baan. Vanuit die gedachte zoeken we in ons netwerk en ledenbestand naar die ideale kandidaat die u graag in dienst wilt hebben, die match maken is ons werk, onze passie, ons vak. Wij combineren ons netwerk met passie voor werving en selectie, en terugkijkend zien we dat onze geplaatste kandidaten erg succesvol zijn bij onze klanten. Wij streven naar zowel kandidaat als klanttevredenheid, het moet aan beide zijden een match zijn.

We vertellen u graag meer over onze Werving & Selectie diensten of Arbeidsmarktcommunicatie, bel ons op 079-8200251 of mail naar info@salescapital.nl 

 

Enkele referenties :

 

Referenties klanten:

SalesCapital onderscheidt zich positief van andere wervingsbureaus. Zij luisteren echt naar de klant en zorgen voor passende CV’s. Als ik Marcus van SalesCapital bel weet ik dat ik wellicht niet heel veel CV’s ontvang, maar weet ik ook dat de kandidaten die hij voorstelt passen bij ons zoekprofiel!

SalesCapital heeft bij ons twee succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Onlangs heeft SalesCapital voor een vacature zelf slechts één kandidaat voorgesteld en we hebben deze kandidaat ook aangenomen. Een 100% score voor SalesCapital!

Sabine Beute,          Human Resource Manager, SOLVITEERS GROEP

SalesCapital laat zich eigenlijk het beste omschrijven in een aantal gepaste en krachtige typeringen; “Professioneel, accuraat, discreet, servicegericht, communicatief vaardig”. De samenwerking met SalesCapital heb wij als erg prettig ervaren en was meerdere malen succesvol!

Daarom zeker aan te bevelen.

Mark Delmee,          Divisie Manager CALDIC NEDERLAND B.V.

 

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top