You Are Here: Home » SalesCapital - Recruitment Partner in Sales » Op zoek naar Sales- en Accountmanagers?

Op zoek naar Sales- en Accountmanagers?

handtekeningSalesCapital, onderdeel van Salesmagazine.nl, is uw recruitment partner bij het bouwen van een succesvol Sales team. Reeds tien jaar plaatsen wij succesvol diverse sales toppers bij mooie organisaties.

Wij helpen onze klanten bij elke zoektocht van commercieel talent.  Zo bouwen en detacheren wij een talentenpool met jonge Sales starters die we gedurende een jaar coachen en trainen naar een vast contract in uw Salesteam. En werven & selecteren we professionals van medior accountmanager tot commercieel directeuren.

Als onderdeel van SalesMagazine beschikken wij over een hoogwaardig en loyaal netwerk van Sales professionals in markten zoals de Zakelijke Dienstverlening, IT, Telecom, Utilities, Bank- en Verzekeringswezen, Technische industrie en de (semi-)Overheid. Door onze persoonlijke aanpak, expertise en jarenlange ervaring, zijn wij in staat de beste sales te werven die ook u zoekt.

Enkele referenties waar we succesvol Sales talenten geplaatst hebben:

Bel gerust voor een afspraak om te zien wat wij voor uw team kunnen doen op 079-8200251 of mail ons op info@salescapital.nl 

SalesCapital is de partner in Sales en biedt de volgende diensten:

- Detachering van Salestalenten  – Werving & Selectie – Executive Search – Assessments -

Leave a Comment

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top