You Are Here: Home » Over ons

Over ons

Salesmagazine.nl  is in 2008 opgericht door Recruitment specialisten Marc Trebels & Marcus Hinrichs.

Via het multimediale platform van SalesMagazine.nl bieden we diverse diensten:

-      Carrièremagazine voor Sales
-      Werving & Selectie  en Arbeidsmarktcommunicatie
-      Sales Events, Masterclass & NationaalSalesOnderzoek

V.l.n.r. Marc Trebels & Marcus Hinrichs

 

‘’We zijn in een korte periode gegroeid tot het grootste platform voor Sales. Iedere maand bereiken we meer dan 20.000 sales- en accountmanagers (totaal bereik via online, magazine en social media) die dan wel direct of latent op zoek zijn naar een groei in hun carrière. De combinatie van Online, Social, Print en face-to-face Sales Events maakt ons een unieke en complete recruitmentpartner voor HR & Sales managers. Of je nu zelf wilt werven, uitbesteden of een combinatie tussen beiden, Salesmagazine biedt voor alle werkgevers die Sales talent zoeken de beste oplossing’’.

 

Over SalesMagazine.nl

SalesMagazine.nl is het platform gericht op Sales professionals en het vakgebeid Sales. Begonnen als carrièremagazine is het anno nu een compleet magazine met interessante artikelen over onderwerpen als Verkoop, CRM, Marketing, ecommerce, onderzoek, sales tools, leadgeneratie, salesmanagement, accountmanagement, tender en bidmanagement, pricing, training & coaching, business development en strategie.

Middels ons platform bieden we onze lezers de nieuwste sales vacatures, artikelen, whitepapers, columns maar ook live events, masterclass en ronde tafel lunches, vaak samen georganiseerd met enkele partners.

SalesMagazine.nl staat voor het mooie vakgebied Sales. We stralen plezier uit en willen met ons netwerk groeien. Maandelijks wordt de website bezocht door meer dan 10.000 unieke bezoekers (*) die zo’n 46.000 pageviews (*) genereren. Maar dat cijfer klopt nooit want elke maand behalen weer een nieuw record. Daarnaast ontvangen ongeveer 5.000 abonnees de maandelijkse nieuwsbrief en zal vanaf 2013 het magazine gratis te lezen zijn als digitaal magazine voor Tablet gebruikers (zowel Apple als Android) en zal de SalesMagazine.nl App geïnstalleerd zijn in de stores waar zij het SalesMagazine.nl op interactieve wijze kunnen beleven met o.a. interviews, artikelen, vacatures, video’s, virals en doorlinks.

(*) Bron: Google Analytics

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top