You Are Here: Home » Sales Events

Sales Events


Salesmagazine organiseert ook in 2017 weer de nodige Sales Events
voor Managers in een leidinggevende rol. We hebben reeds meer dan 1000 commercieel directeuren mogen ontvangen!

Tijdens deze events, die met gastsprekers uit een specialisme worden georganiseerd, krijgt u op een interactieve wijze nieuwe inzichten over een actueel Sales issue en deelt u ervaringen met vakgenoten op basis van best practice.

Deze combinatie van nieuwe inzichten vanuit ons en onze gastsprekers met de kennis, ervaring en visie van de deelnemers maakt dat onze Events een interactieve workshop omgeving creëren die zowel inspirerend als direct toepasbaar zijn.

Na en tijdens het event is er altijd ruimte tot netwerken met andere deelnemers, u ontvangt altijd een deelnemerslijst.

 

 

 

De Salesmagazine Masterclass. Gun jezelf een middag sparren met collega sales professionals op hoog niveau!

hov3In samenwerking met diverse Sales Masters organiseren we ook dit jaar 4 maal een exclusieve masterclass ‘World Class Sales Organizations’, waarin we de best practices delen van winnende sales organisaties.

En dit jaar hebben wij de Masterclass in een nieuw jasje gegoten. Wij willen nu meer de nadruk leggen op de uitdagingen die jij tegenkomt in de dagelijkse praktijk. Dus wanneer jij je afvraagt hoe nou de focus te leggen tussen new business en existing business, hoe nou de pipeline goed te managen van jouw team of hoe de conversie te verhogen? Kom naar de Salesmagazine Masterclass en deel jouw vragen met jouw peers. En aan de hand van onze sales master zullen wij deze vraagstukken gaan behandelen. Gegarandeerd dat jij aan het einde van deze middag een aantal oplossingen krijgt aangereikt die jij direct kan toepassen.

In groepen van 25 commercieel managers zult u deze masterclass op een zeer interactieve wijze behandelen. Reeds meer dan 200 commercieel managers bezochten dit event waarvan 92% de masterclass boven verwachting ervaren heeft.
Voor wie: Commercieel directeuren & managers
Aanmelden: stuur een mail met uw gegevens en functie naar info@salesmagazine.nl o.v.v. Events
Kosten: Gratis voor relaties van Salesmagazine, wel tijdig registeren en annulatie fee van €100,-. Max 25 plaatsen.

 

 

 

het nieuwe SALESGAMES 2017 programma!

Voor commercieel managers die weer willen ondernemen met hun team. laat u verassen door dit innovatief programma waar we in 2017 uw salesteam(s) gaan uitdagen!

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden heeft Professional gaming niets met spelletjes te maken maar met ondernemen. SalesGames is hier een voorbeeld van: het is DE nieuwe tool om inzicht te krijgen in verkoopkansen en groei. In het buitenland wordt Professional gaming al meer toegepast maar ook in Nederland zien we steeds meer organisaties gebruik maken van ‘gamification’.

Zeker de commercie leent zich bij uitstek om met behulp van gamification snel en helder inzicht te krijgen hoe je als verkooporganisatie weer kan ondernemen. Wij laten zien welke salescampagnes uw sales bedenken die volgens hen uniek, effectief en innovatief zijn. Wil je echt dat men weer als team fungeert, een echte & hechte salescultuur creëren waarin men er samen voor wil gaan? Dan is SalesGames de ideale tool.

Voor wie: Commercieel directeuren & managers

Waar: Salesmagazine HQ of locatie naar keuze
Wanneer: deze wordt 5x dit jaar georganiseerd, deelname alleen op uitnodiging
Kosten: Gratis,

mail naar info@salesmagazine.nl voor meer info

 

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top