You Are Here: Home » Sales Events

Sales Events


hov8
SalesMagazine organiseert ook in 2018 weer de nodige Sales Events voor Commercieel Managers. We hebben reeds meer dan 1000 commercieel directeuren mogen ontvangen!

Tijdens deze events krijgt u op een interactieve wijze nieuwe inzichten over een actueel Sales issue en deelt u ervaringen met vakgenoten op basis van best practice. Een sales event bestaat uit 10 tot 20 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke interactie. 

Deze combinatie van nieuwe inzichten vanuit ons en onze gastsprekers met de kennis, ervaring en visie van de deelnemers maakt dat onze Events een interactieve workshop omgeving creëren die zowel inspirerend als direct toepasbaar zijn.

Na en tijdens het event is er altijd ruimte tot netwerken met andere deelnemers, u ontvangt altijd een deelnemerslijst.

IMG_3048In 2018 bestaat Salesmagazine 10 jaar! In samenwerking met diverse Sales Masters organiseren we  daarom 4 maal een exclusieve ”Ronde Tafel Lunch” waarin we de best practices delen van winnende sales organisaties en terugblikken op 1o jaar Sales.

En dit jaar hebben wij de Ronde Tafel in een nieuw jasje gegoten. Tijdens de 3-gangen lunch bespreken we iedere gang een ander sales topic. Tijdens de tafeldiscussie wordt men onder leiding van een  gastheer (een master uit het vak) op inspirerende wijze uitgedaagd.

Bent u commercieel manager en geeft u leiding aan een salesteam en wilt u met andere managers terugblikken op 10 jaar sales en vooruitblikken op de aankomende 10? Schrijf je dan snel in (maximaal 10 deelnemers per lunch) voor de Ronde Tafel!

In groepen van 10 commercieel managers zult u deze Ronde Tafel op een zeer interactieve wijze beleven. Reeds meer dan 200 commercieel managers bezochten een Salesmagazine Ronde Tafel waarvan 94% het boven verwachting ervaren heeft.
Voor wie: Commercieel directeuren & managers

Wanneer: donderdag 7 juni 2018

Aanmelden: stuur een mail met uw gegevens en functie naar info@salesmagazine.nl o.v.v. Ronde Tafel

Kosten: Gratis , wel tijdig registeren en annulatie fee van €100,-. Max 10 plaatsen.

 

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top