You Are Here: Home » Artikelen » Uniek assessment voor Sales- en Accountmanagers

Uniek assessment voor Sales- en Accountmanagers

SalesProfiel is het assessment voor Sales- en Accountmanagers. Het is een unieke methode is speciaal is ontwikkeld om te beoordelen of de kandidaat inderdaad past in de baan en de vaardigheden die daarbij passen.

In Sales & Salesmanagement komen namelijk veel specifieke aspecten aan bod die niet in en algemene test naar boven komen. Met SalesProfiel richten we ons echt op de commerciële vaardigheden van het individu, de stappen die men in het salesproces neemt, en het niveau van Sales(management) dat moet aansluiten bij uw verkoopomgeving, klanten en interne organisatie.

Middels onze unieke Sales en Business games die specifiek gemaakt worden op uw sales organisatie en klanten zien we hoe de kandidaten presteren, en hoe groot de kans is dat zij succesvol zullen zijn in uw team en organisatie. Het geeft een compleet beeld dat het Sales DNA van de kandidaat blootlegt en u een unieke kijk geeft op zijn of haar wijze van sales(management).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast het specifieke Sales assessment krijgen alle kandidaten ook een DISC test, zo heeft u ook een gedrag- en persoonlijkheidanalyse.

Of u nu zelf werft of via een bureau, een SalesProfiel Assessment is een zeer waardevolle tool die extra ondersteuning biedt in uw recruitment proces.Mail voor meer informatie naar info@salesprofiel.nl

Leave a Comment

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top