You Are Here: Home » Artikelen » Een eigen Sales Academy

Een eigen Sales Academy

salesacademy‘’Building a great Salesteam!’’

Veel salesmanagers zijn bezig om een succesvol salesteam & salesorganisatie te bouwen. Naast kennis, vaardigheden en processen betekent het ook dat je de juiste sales in je team nodig hebt. Net als een beloften team in sport zie je dat succesvolle organisaties ook hun eigen ‘sales beloften’ team bouwen. Ze investeren in de Sales van morgen.

Jong sales talent heeft nog veel coaching en training nodig. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is de ‘Sales Academy’ constructie ideaal voor onze klanten die jonge salesprofessionals zoeken en/of een hoger rendement uit hun werving activiteiten zoeken. U wilt alleen de beste sales vast in dienst en in uw team. Het eerste jaar staan ze daarom bij ons op de Payroll, niet om het risico bij ons te leggen maar om waarde toe te voegen en zorgen dat wij mee bouwen aan uw succesvol salesteam.

 ‘’Kweek uw eigen Salestalenten met uw ‘Sales Academy’!

De juiste sales:

Wat maakt uw Sales succesvol? Welke achtergrond, studie en type persoon moet het zijn? We beginnen om eerst helder te hebben welke salestalenten we zoeken. Naast de juiste werving van deze talenten zorgen we dat de salestalenten ook tot hun recht komen gedurende het eerste jaar dat ze voor u werken. Natuurlijk hebt u de dagelijkse leiding en interne begeleiding, maar al onze ‘salestalenten’ in de Academy komen eens per 2 maanden binnen en delen hun ervaring met elkaar, en krijgen ze diverse trainingen. We geven hen kennis over het salesproces, salesfunnel, vaardigheden, en leadgeneratie. Ze delen de uitdaging om zo snel mogelijk succesvol te zijn binnen de organisatie waar ze werken en houden elkaar scherp. Deze best practice mentaliteit en instelling begint dus al hier. Wat kan beter? Hoe verbeter ik mijn persoonlijke & commerciële vaardigheden. Hoe effectief beheer ik mijn salesfunnel en pijplijn? Deze begeleiding zorgt ervoor dat onze kandidaten sneller succesvol zijn, en men een snelle groeicurve heeft.

De juiste training:

Qua opleiding en training werken we naast onze eigen trainingen met diverse gerenommeerde sales training instituten & universiteiten samen zodat de trainingen & coaching op het juiste niveau plaats vind. Na 12 maanden gaan ze vast bij u in dienst maar zijn ze altijd welkom om deel te nemen aan onze sales best practice sessies.

Meer weten over de mogelijkheden van uw eigen Sales Academy? kijk op http://www.salescapital.nl/detachering of mail naar info@salescapital.nl

Leave a Comment

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top