You Are Here: Home » Artikelen » 10 jaar sales

10 jaar sales

519b10 jaar Sales

Nog een paar maanden en dan, 2018, bestaat Salesmagazine 10 jaar!

Dat gaan we uiteraard vieren. En vooral door met diverse Sales, Sales Trainers, Coaches, Directeuren en andere deskundigen terug te blikken op tien jaar sales en een vooruitblik op de aankomende tien jaar.

We kijken terug op met partners en adverteerders die Salesmagazine jaren hebben gesteund in content, events en activiteiten. Wat hebben we toch veel meegemaakt!

Als Salesmagazine zijnde hebben we van dichtbij in diverse saleskeukens mogen kijken van zoveel mooie organisaties. En we hebben veel zien veranderen, en ook veel niet zien veranderen. Grappig hoe sommige sales topics nooit van de agenda lijken te komen en de veranderingen meestal die zijn die we niet zagen aankomen.

We blikken terug op vaardigheden, processen, technologie en tools.  Wat zijn de grootste verschuivingen en waar staan we stil? Wat heeft echtimpact gehad en wat hebben ‘winnende salesorganisaties’ anders of beter gedaan?

We blikken vooruit. Welke verandering gaan de aankomende 10 jaar de meeste invloed op sales hebben? Waar moeten we nu in gaan investeren? Hoe ga je als sales en salesmanager hier nu mee om? Is jouw salesorganisatie klaar om mee te bewegen voor de aankomende verschuivingen die bepalen of we succesvol blijven of worden?

We nodigen iedere sales(expert) uit om zijn/haar visie op te sturen. We zullen in 2018 elke maand de mooiste en beste inzendingen op de site zetten. Tevens zullen we diverse Ronde Tafel Lunches organiseren waarin we tijdens een exclusieve 3-gangen arrangement met commercieel directeuren deze thema’s zullen bespreken. Elke ronde tafel zal een voorzitter hebben die de sessie en lunch in goede banen zal leiden.

Samen met onze lezers en volgers zullen we van 2018 een zeer interessant en boeiend salesjaar maken!

Inzendingen graag naar media@salesmagazine.nl

app salesmagazine

Leave a Comment

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top