You Are Here: Home » 10 jaar Salesmagazine !

10 jaar Salesmagazine !

IMG_3048‘’SalesMagazine bestaat in 2018 alweer 10 jaar!! 

 En dat is toch wel een mooi en uniek moment om terug te kijken op 10 jaar ‘sales’ in Nederland. Dat doen we op gepaste wijze waar we in 2008 mee zijn begonnen. De alom bekende “SalesMagazine Ronde Tafel’.

 

In 2018 zullen we weer op schitterende locaties met diverse sales directeuren terugblikken op 10 jaar sales. Daarnaast maken we een visie op de aankomende 10 jaar. Iedere ronde tafel gaat traditioneel in stijl met -gangen lunch, waarbij iedere gang een ander thema heeft. We nemen daarin vaardigheden, type salespersonen, technologie, processen en impact van crisis, innovatie en ondernemerschap in mee.

Elke ronde tafel zal een expert als tafelvoorzitter hebben die de uitdaging heeft om in ’10 jaar Sales’ de terugblik, heden en vooruitblik in goede banen te leiden. Bent u deze expert in Sales en wilt u in 2018 wat meer aandacht onder Sales(managers)?  In 2018 bestaat ons media pakket in dit uniek jaar naast artikelen en intevriew ook  uit het voorzitten van een van deze Ronde tafel lunches waarin u persoonlijk kennismaakt met beslissers in Sales.

Mail naar media@salesmagazine.nl en maak deel uit van een uniek jaar SalesMagazine & 10 jaar Sales!

 

 

 

Ook duizenden Sales bereiken? Stuur een mail naar media@salesmagazine.nl.   Salesmagazine.nl – Het platform & magazine voor Sales!  

© 2012 SalesMagazine. Design 010graphics

Scroll to top